Ontdek het Verenigd Koninkrijk met Boris Bus

Bij BorisBus zijn we klaar om de wereld te verkennen, en we willen jou uitnodigen om met ons mee te gaan! Onze bierfiets- en proseccofietstours zijn binnenkort beschikbaar in verschillende steden en landen over de hele wereld, waaronder Engeland!

De komende maanden breiden we onze routes uit naar Londen en andere prachtige steden in Engeland. Maar dat is nog niet alles – we zijn op zoek naar gepassioneerde partners en franchisenemers die met ons willen samenwerken om deze unieke ervaring naar nog meer bestemmingen te brengen.

Wil je deel uitmaken van ons avontuur? Sluit je aan bij BorisBus en word een deel van ons groeiende wereldwijde netwerk van fietsliefhebbers en ondernemers! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je plek te reserveren voor een onvergetelijk ritje met BorisBus! 🎉🚲

Word een Franchise Partner bij Borisbus.com!

Lancering in medio 2024 – Doe mee aan ons avontuur in Londen!

Bij Borisbus.com combineren we sightseeing met actief plezier! Sinds 2004 bieden we onvergetelijke stadsfietstochten aan. Onze missie? Onze deelnemers een fantastische tijd en blijvende herinneringen bezorgen. Geen loze beloften, alleen echte kwaliteit!

Wij zoeken jou!

Ben je gepassioneerd over fietsen en klaar om ons unieke groepsfietsconcept te delen? We zijn op zoek naar franchisepartners om ons team te versterken. Bij Borisbus.com is het meer dan alleen een franchise; het is een samenwerking waarbij we samen succes opbouwen.

Wat Wij Bieden:

  • Samenwerking en ondersteuning bij het opzetten van jouw locatie.
  • Investering in tijd, geld, fietsen, software, kennis en energie.
  • Mogelijkheden om prachtige sightseeingtours te creëren.

Meer Dan een Fietservaring

Onze deelnemers noemen het de bierfiets, proseccofiets of sightseeingfiets, maar bij ons draait het allemaal om samen trappen, lachen en de stad verkennen met vrienden, collega’s en familie. Dit alles onder de vlag van Borisbus.com, onze gloednieuwe website waar je binnenkort al je reserveringen kunt maken!

Word Deel van Ons Verhaal

Stuur je cv, motivatie en een foto naar info@borisbus.com.
Blijf op de hoogte van onze avonturen en nieuws.

Borisbus.com – Samen Fietsen, Samen Genieten!

Ontdek waar jouw rit met ons begint.

Met onze groeiende vloot bieden we nu meer dan 30 routes en locaties in heel het Verenigd Koninkrijk aan.
Op zoek naar een op maat gemaakte route? Dat kunnen we ook regelen.

Londen Route 1

Over deze route

Icoonwaardige Bezienswaardigheden: Onze route voert je langs enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen. Bewonder het majestueuze Buckingham Palace, ervaar de historische charme van de Westminster Abbey en werp een blik op de iconische Big Ben. Leg deze momenten vast terwijl je samen met vrienden en familie fietst.

Adembenemend Uitzicht: Fiets langs de schilderachtige rivier de Theems, geniet van pittoreske uitzichten en voel de puls van de stad. Er is geen betere manier om de Theems te zien dan vanaf het zadel van een fiets, omringd door gelach en goed gezelschap.

Ervaar de Vreugde van Groepsfietsen met een Extra Twist van Jouw Favoriete Drankjes.

Borisbus biedt een spannende manier om de stad te verkennen terwijl je geniet van het gezelschap van vrienden. Huur onze op maat ontworpen bierfietsen voor een groepsavontuur als geen ander. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, onze fietsen zijn de perfecte manier om onvergetelijke ervaringen te creëren. Onthoud, hoewel wij geen drankjes verstrekken, ben je van harte welkom om je favoriete drankjes mee te nemen en verantwoordelijk te genieten tijdens je reis.
nl_NLDutch
BOOK NOW BOOK NOW