Veelgestelde Vragen

Geen zorgen, als je ergens bezorgd over bent,
hebben we het waarschijnlijk al eerder behandeld!

Met ons team van uiterst goed getrainde en ervaren professionals weten we wat er nodig is voor een geweldige dag die soepel verloopt, en ook hoe we met eventuele problemen moeten omgaan als ze zich voordoen.
Wat is de maximale capaciteit van elke bierfiets?
De maximale capaciteit voor een bierfiets is 17 personen, plus de bestuurder. Dit maakt het mogelijk voor maximaal 17 passagiers om samen van de ervaring te genieten.
Is er een aangewezen bestuurder nodig, of wordt deze verzorgd?
Bij BorisBus.com stellen we uw veiligheid en plezier voorop tijdens uw bierfietservaring. Om ervoor te zorgen dat u zich volledig kunt onderdompelen in het plezier zonder zorgen, zorgen wij voor een toegewijde chauffeur voor elke tour. Dit betekent dat u en uw groep kunnen ontspannen, genieten van de bezienswaardigheden en de selectie bieren kunt proeven terwijl een professional het roer in handen neemt. Wees gerust, uw reis door de iconische straten van Londen zal zowel veilig als opwindend zijn met onze deskundige chauffeurs aan uw zijde.
Hoe lang duurt een typische fietstocht?
Elke bierfietstocht is ontworpen om een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij sightseeing wordt gecombineerd met het plezier van het genieten van bieren met vrienden. Onze standaardtour duurt 1 uur, wat perfect is voor degenen die de levendige sfeer en iconische bezienswaardigheden van Londen willen proeven, terwijl ze genieten van een unieke fietservaring.

Voor degenen die het avontuur willen verlengen en meer willen ontdekken van wat Londen te bieden heeft, bieden we ook de optie om een tour van 1,5 uur te boeken. Deze verlengde duur maakt een nog diepere verkenning van de bezienswaardigheden en geluiden van de stad mogelijk, met meer tijd om te genieten van het gezelschap van uw groep en de verfrissende bieren aan boord.

Welke optie u ook kiest, wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw bierfietstocht gevuld is met memorabele momenten en heerlijke ontdekkingen. Laten we samen aan deze reis beginnen en uw bezoek aan Londen echt speciaal maken met BorisBus.com.

Mogen we onze eigen drankjes meenemen, en zijn er beperkingen aan wat we kunnen meenemen?
Absoluut! Bij BorisBus.com omarmen we het BYOD-beleid (Bring Your Own Drinks) om ervoor te zorgen dat uw bierfietstocht zo persoonlijk en plezierig mogelijk is. Voel u vrij om uw favoriete drankjes mee te nemen om van te genieten terwijl u trapt en de bezienswaardigheden verkent.

We hebben echter één belangrijke richtlijn om de veiligheid en het plezier van al onze gasten te waarborgen: geen sterke drank is toegestaan op de fiets. We moedigen u aan om bieren, ciders en alcoholvrije opties mee te nemen om verantwoord te genieten tijdens uw tour. Dit beleid helpt ons een leuke en veilige omgeving te behouden voor iedereen aan boord.

Dus, pak uw favoriete drankjes (binnen onze richtlijnen), en maak u klaar voor een onvergetelijk avontuur met BorisBus.com!

Welke routes bieden jullie aan voor de fietstochten?
Bij BorisBus.com zijn we verheugd om een scala aan nauwgezet geplande routes aan te bieden, zodat je de rijke geschiedenis, cultuur en levendige stadsleven kunt ervaren vanuit het unieke gezichtspunt van onze bierfietsen. Onze tours zijn ontworpen om je door het bruisende stadscentrum te leiden, zodat je kunt genieten van de iconische bezienswaardigheden, pittoreske straten en levendige pleinen.

Elke route is zorgvuldig geselecteerd om een mix van bezienswaardigheden, prachtige landschappen en veilige fietspaden te bieden, waardoor een plezierige en onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd voor iedereen.

Ons doel is om van jouw bierfietstocht een hoogtepunt te maken, waarbij ontspannen fietsen, sightseeing en het genieten van je favoriete drankjes samenkomen in een sociale en leuke sfeer.

Sluit je aan bij ons bij BorisBus.com voor een avontuur dat je niet snel zult vergeten!

Zijn er leeftijdsbeperkingen voor deelname aan de fietstochten?
In lijn met de alcoholwetten hanteren wij leeftijdsbeperkingen voor deelname aan onze bierfietstochten. Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn om alcohol te consumeren tijdens de tour. Dit zorgt ervoor dat we een verantwoorde en wettelijke ervaring bieden voor iedereen. We moeten de leeftijd van alle deelnemers controleren die van plan zijn alcohol te consumeren, dus wees voorbereid om een geldig identiteitsbewijs te tonen voordat de tour begint.

Voor degenen onder de 18 jaar ben je welkom om deel te nemen aan de fietstochten en te genieten van de alcoholvrije drankjes die we aanbieden. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht de leeftijd, kan deelnemen aan het plezier en de opwinding van het verkennen van de stad met BorisBus.com, terwijl we ons houden aan de wettelijke vereisten voor alcoholconsumptie.

Voeren jullie tours uit in alle weersomstandigheden?
Ja, de tours worden uitgevoerd in alle weersomstandigheden. De fietsen zijn uitgerust met een verwijderbaar dak systeem, dat bescherming biedt tegen verschillende elementen zoals zon, regen of sneeuw, waardoor een comfortabele ervaring gegarandeerd is, ongeacht het weer.
Welke veiligheidsmaatregelen zijn er tijdens de fietstochten van kracht?
Bij BorisBus.com staat de veiligheid van onze gasten voorop. We hebben een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat uw bierfietstocht niet alleen plezierig is, maar ook veilig van begin tot eind. Zo zorgen we voor uw veiligheid:

Veiligheidsbriefing: Voordat elke tour begint, geven we een gedetailleerde veiligheidsbriefing. Dit omvat essentiële procedures voor het fietsen langs de route en belangrijke richtlijnen om tijdens de tour te volgen. We streven ernaar u uit te rusten met de kennis die u nodig heeft om veilig van uw ervaring te genieten.

Blijf aan boord: Voor uw veiligheid vereisen we dat alle gasten gedurende de hele tour op de fiets blijven. Het is ten strengste verboden om uit te stappen terwijl de fiets in beweging is. Deze regel helpt ongelukken te voorkomen en zorgt ervoor dat de groep bij elkaar blijft, zodat iedereen van de tour kan genieten zonder onderbrekingen.

Begeleiding van experts: Onze ervaren tourgidsen leiden elke tour, waarbij ze real-time informatie en aanwijzingen verstrekken om een soepele reis te garanderen. Hun expertise verrijkt niet alleen uw ervaring met inzichten in de bezienswaardigheden van Londen, maar garandeert ook dat veiligheidsprotocollen tijdens de hele tour worden gevolgd.

Veiligheidsstoelen: Om uw comfort en veiligheid te verbeteren, zijn onze bierfietsen uitgerust met rugsteun-veiligheidsstoelen. Deze stoelen bieden ondersteuning en stabiliteit, waardoor uw sightseeingtour zowel veilig als plezierig is.

Makkelijke toegang: Omdat we het belang van gemak en veiligheid begrijpen, hebben onze fietsen een staande platform voor eenvoudig zitten. Deze ontwerp zorgt ervoor dat op- en afstappen van de fiets eenvoudig en veilig is voor alle deelnemers, ongeacht leeftijd of fitnessniveau.

We zijn toegewijd aan het bieden van een veilige omgeving voor onze gasten, zodat u zich kunt richten op het plezier en de opwinding van het verkennen van Londen tijdens onze unieke bierfietstochten. Met BorisBus.com bent u in veilige handen voor een onvergetelijk avontuur door de stad.

Kunnen we onze route aanpassen of speciale verzoeken doen?
Bij BorisBus.com streven we ernaar om uw bierfietstocht zo aangenaam en gepersonaliseerd mogelijk te maken. Hoewel onze tours zijn ontworpen om het beste van het stadscentrum te laten zien, begrijpen we de wens om uw ervaring aan te passen aan de interesses van uw groep.

– Ter plekke aanpassingen: Afhankelijk van de situatie en onze huidige locatie tijdens de tour, kunnen we wellicht kleine aanpassingen aan de route maken. Ons doel is om aan uw voorkeuren te voldoen terwijl we ervoor zorgen dat de tour naadloos en plezierig blijft voor iedereen.

– Route-ontwerp: Onze standaardroutes zijn zorgvuldig gepland en omvatten strategische stops voor verfrissingen, zodat iedereen in uw groep gehydrateerd en energiek blijft. Deze stops zijn een integraal onderdeel van de ervaring en bieden momenten om te ontspannen en van de omgeving te genieten.

– Flexibiliteit en veiligheid: Hoewel we zo flexibel mogelijk willen zijn, zijn sommige wegen en gebieden mogelijk niet geschikt of veilig voor onze bierfietsen. In deze gevallen kunnen we alternatieve routes voorstellen of kleine aanpassingen maken om uw veiligheid en naleving van lokale voorschriften te waarborgen.

– Verbeteringen onderweg: Onze ervaren gidsen zijn bedreven in het nemen van beslissingen in real-time om uw tourervaring te verbeteren. Of het nu gaat om het vermijden van congestie of het opnemen van een schilderachtige omweg, we zijn altijd op zoek naar manieren om de reis te verbeteren terwijl we gaan.

We moedigen u aan om uw speciale verzoeken of voorkeuren met ons te delen vóór uw tour, en we zullen ons best doen om ze tegemoet te komen binnen de beperkingen van veiligheid, timing en route-toegankelijkheid. Uw avontuur met BorisBus.com is belangrijk voor ons, en we zijn toegewijd om het memorabel en op maat gemaakt naar uw interesses te maken, zo veel als mogelijk is.

Hoe boeken we een tour, en wat is jullie annuleringsbeleid?
**Tour Boeken:**
Klaar om een unieke ervaring te beleven met een van onze bierfietstochten? Hoewel ons online boekingssysteem onderweg is, bereiden we ons voor om het reserveringsproces zo soepel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Binnenkort kunt u uw plek veiligstellen via onze website, BorisBus.com, met slechts een paar klikken. Blijf op de hoogte voor updates en wees klaar om uw voorkeursdatum en -tijd te selecteren voor een onvergetelijke reis. We kijken ernaar uit om deze functie te lanceren en het makkelijker te maken voor u om deel te nemen aan het avontuur.

**Annuleringsbeleid:**
We begrijpen dat plannen kunnen veranderen en flexibiliteit belangrijk is. Ons annuleringsbeleid is ontworpen om zo meegaand mogelijk te zijn, terwijl we tegelijkertijd onze tours efficiënt kunnen beheren en beschikbare plekken aan andere geïnteresseerde gasten kunnen aanbieden. De details van ons annuleringsbeleid, inclusief hoe ver van tevoren u kunt annuleren en eventuele mogelijke kosten, zullen duidelijk worden uiteengezet zodra ons boekingssysteem live gaat. We streven ernaar om duidelijke, eerlijke voorwaarden te bieden die zowel uw tijd als die van ons respecteren.

Houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten voor de aankondiging van de lancering van ons boekingssysteem. We kunnen niet wachten om u de gemakkelijkste manier te bieden om een bierfietstocht te maken met BorisBus.com. In de tussentijd, als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op. We zijn er om uw ervaring memorabel te maken vanaf het moment dat u besluit bij ons te boeken.

nl_NLDutch
BOOK NOW BOOK NOW